Have an account? Sign in or Sign up

Индивидуален дизайн

Графичният дизайн или подредбата на снимките във Вашата фотокнига е важен етап при нейното създаване и определя цялостния облик на продукта . Ето защо в Стило студио тази задаче е поверена на професионални графични дизайнери, които знаят как да представят снимките Ви по най-добрия начин, поставяйки акцент върху съществените моменти и следвайки стилна и изчистена линия. Излишно е да се казва че, възможностите тук са неограничени, но сме избрали 4 базисни стила за подредба на страниците на фотокнигите. Ако вашите изисквания не съвпадат с тях, моля свържете се с нас за изготвяне на индивидуален дизайн, съобразен с вашите желания.


 

Стил Класик

Класическия стил предлага непретенциозна, изчистена визия, при която снимките са наредени в правилни линии или групи, върху едноцветен фон. Обикновенно половината от разгъвката се заема от най-въздействащия кадър за акцент, а в другата половина са разположени останалите кадри, даващи завършеност на историята, разказвана във всяка отделна страница…

вижте повече…


При съвременния стил подредбата на снимките е подобна на тази в класическия стил, но вместо едноцветви фонове, тук за фон се използват снимки  с намалена видимост и заемащи цялата площ на албума, върху които са подредени по-малки снимки подредени в линии, колони, квадрати и т.н .

вижте повече…

Съвременен стил

Художествен стил

За художествения стил са характерни преливки между кадрите, наситени цветове и асиметричнва подредба на кадрите. По-съществените кадри са на заден план, като се преливат плавно към фона, а останалите са рамкирани и подредени по асиметричен начин , запълващ празните пространства между главните снимки. Всяка отделна страница представлява своебразен художествен колаж, който е единствен по рода си…

вижте повече…


Предлагаме Ви специален дизайн предназначен за детски фото албуми. Той се отличава с цветни фонове и рамки, както и красиви векторни форми вплетени във фона и съобразени с тематиката на албума. Линията на детските фото книги е изчистена и добре подредена, което прави смимките на децата ви още по-забележителни.

вижте повече…

Дизайн за детски фото книги