Have an account? Sign in or Sign up

Бутикови фото албуми

 

Фотокнигите са иновативен тип фото албуми, при който вместо стандартни страници с монтирани снимки върху тях, имаме поредица от непрекъснати фото изображения, прегънати в средата и сглобени в едно книжно тяло. Първият етап от изработката на всяка фотокнига е изготвянето на графичния дизайн на страниците. Това е процес, при който възможностите са безгранични, и който е напълно съобразен с предпочитанията на клиента.  След одобрение на дизайна, идва следващата стъпка – печатът на фотокнигите. Той се извършва по класическия фотографски метод, без използване на мастила и върху професионална фото хартия. На финала е най важната и специфична част, даваща живот на вашия албум – книговезането. То се израцява в сглабянето на отделните отпечатани страници в книжно тяло и поставянето му в ръчно изработена корица. Комбинирайки вашите фотографии с качествени  материали и изтънчена изработка, ние създаваме фото албуми, които вдъхват живот на вашите спомени и ги съхраняват за идните поколения.

 

Видове корици

 

корици от естествена кожа

Кориците от естествена кожа са чудесен избор, даващ стилен външен вид, отлична издръжливост на албума и възможност за персонализиране с топъл печат. За направата им използваме вискокачествени италиански кожи, изключително приятни на допир и в богата гама от цветове.

научете повече…

фото корици с индивидуален дизайн

Изберете фото корицата с индивидуален дизайн, за да направите фоткнигата си уникат.  Ще използваме любимите Ви снимки в комбинация с текст и те ще украсят кориците на вашата фотокнига.

научете повече…

корици “Комбо”

Ново! Стилна комбинация между първите два вида корици, която Ви дава възможност едновременно да се наслаждавате на корица от естествена кожа и голямо изображение вградено в предната корица .

научете повече…

корици с прозорец

Вашата най-любима снимка ще бъде вградена в предната корица в стилно изработен отвор. Възможност за допълнително персонализиране чрез  топъл печат с цели имена.

научете повече…

фото корици – олекотен вариант

Олекотен и по-евтин вариант на обичайната фото корицата. Книжното тяло на албума остава същото, докато корицата е заменена с по-тънка, направена от ламинирана фото хартия и без кожено гръбче.

научете повече…

топъл печат

Чрез притискане на горещо клише в естествена кожа се постига стилен отпечатък, правещ фотокнигата ви уникална.  Предлагаме няколко възможности за щамповане – инициали, цели имена, дати или надписи и елементи по желание на клиента.

научете повече…


 

Индивидуален дизайн на страниците 

 

Графичният дизайн или подредбата на снимките във Вашата фотокнига е важен етап при нейното създаване и определя цялостния облик на продукта . Ето защо в Стило студио тази задача е поверена на професионални графични дизайнери, които знаят как да представят снимките Ви по най-добрия начин, поставяйки акцент върху съществените моменти и следвайки стилна и изчистена линия. Излишно е да се казва че, възможностите тук са неограничени, но сме избрали 4 базисни стила за подредба на страниците на фотокнигите. Ако вашите изисквания не съвпадат с тях, моля свържете се с нас за изготвяне на индивидуален дизайн, съобразен с вашите желания.

 

стил Класик

Класическия стил предлага непретенциозна, изчистена визия, при която снимките са наредени в правилни линии или групи, върху едноцветен фон. Обикновенно половината от разгъвката се заема от най-въздействащия кадър за акцент, а в другата половина са разположени останалите кадри, даващи завършеност на историята, разказвана във всяка отделна страница…

вижте повече…

Съвременен стил

При съвременния стил подредбата на снимките е подобна на тази в класическия стил, но вместо едноцветни фонове, тук за фон се използват снимки  с намалена видимост и заемащи цялата площ на албума, върху които са подредени по-малки снимки подредени в линии, колони, квадрати и т.н .

вижте повече…

художествен стил

За художествения стил са характерни преливки между кадрите, наситени цветове и асиметричнва подредба на кадрите. По-съществените кадри са на заден план, като се преливат плавно към фона, а останалите са рамкирани и подредени по начин , запълващ празните пространства между главните снимки. Всяка отделна страница представлява своебразен художествен колаж, който е единствен по рода си…

вижте повече…

Дизайн за детски фотокниги

Предлагаме Ви специален дизайн предназначен за детски фото албуми. Той се отличава с цветни фонове и рамки, както и красиви векторни форми вплетени във фона и съобразени с тематиката на албума. Линията на детските фото книги е изчистена и добре подредена, което прави смимките на децата ви още по-забележителни.

вижте повече…

 

 


 

Предлагани размери


 

Фото албум за всеки повод

сватбени албуми

Добрят сватбен фото албум не само ще запази вашите сватбени фотографии, но така също ще ви даде възможност да ги разглеждате и споделяте по начин, който ще Ви накара да се чуствате специални. Сватбените фотокниги могат да съдържат от 20 до 100 страници, предварително изготвени  и отпечатани на професионална фотохартия. Всяка една от възможностите за корица е подходяща за сватбената фотокнига, всичко зависи от Вас.

научете повече…

семейни и юбилейни фото албуми

Семейният фото албум е най-добрия начин да съберете на едно място и съхраните най-ценнтие си спомени. Направете незабравим подарък за юбилея на най-скъпите Ви хора. Изберете важните снимки от техния живот – от дете до днешно време и ние ще създадем увлекателна история в кадри, трогваща до сълзи.

научете повече…

Детски фото албуми

Детската фотокнига дава чудесна възможност да съберете на едно място снимки правени по различно време и съхранявани на различни места. Изберете любимите си кадри и ние ще създадем за Вас детски албум, който ще топли сърцето Ви години наред.

научете повече…


презентационни и корпоративни фото албуми

Ако вашите продукт, имот, бизнес или важно събитие се нуждаят от специален начин за презентация, тогава Ви е нужна корпоративна фотокнига. Тя ще остави в потенциалните Ви клиенти отлично първо впечатление.

научете повече…